Domotica Checklist 2015

Mike avatar

Mike op 24-04-2015

We hebben een handige checklist opgesteld die u kan helpen bij het kiezen van het juiste Domotica systeem in huis. Deze is ook te downloaden. Belangrijke vragen bij het kiezen van een domotica systeem: wat verwacht u? Wat wilt u ermee? En hoe wilt u het gebruiken? Dit zijn zaken om bij stil te staan vóór de aanschaf van uw Domotica systeem.

domotica checklist

Wat wilt u kunnen doen?

Het is belangrijk om te bepalen wat u wilt doen met een nieuw Domotica systeem. Wilt u bijvoorbeeld uw comfort verbeteren of ook uw energie regelen? En wat wilt u kunnen bedienen? De TV en de lampen zijn gewilde functies in een Domotica systeem. Maar ook muziek en alarm zijn eenvoudig op te nemen in uw domotica. Dit moet u vooraf goed in kaart brengen om later niet tegen beperkingen aan te lopen.

Welk merk en welk type?

Verdiep u goed in merken en type domotica systemen. Houdt u bijvoorbeeld liever van knopjes i.p.v. touchscreen? En hoe ziet de interface van het domotica apparaat eruit? Deze moet voldoen aan uw wensen, met name op het gebied van de gebruiksvriendelijkheid. Denk ook enkele stappen vooruit: is het merk innovatief? Het is natuurlijk belangrijk dat u investeert in een apparaat dat niet stil blijft staan in de ontwikkeling van nieuwe technieken. Een belangrijk punt hierin is ook: kan u zelf programmeren in het apparaat of bent u totaal afhankelijk van de voorinstellingen? De meeste mensen kiezen liever voor een apparaat dat dynamisch en naar smaak in te stellen is.

Bekabeld of draadloos?

Nog zo'n punt om enorm goed rekening mee te houden: kan uw nieuwe Domotica systeem in uw huidige installaties geïntegreerd worden of moet u een renovatie starten om het in te kunnen bouwen? Bovendien dient u rekening te houden met andere bedrijven waar u domotica diensten van afneemt. Ze gaan nu uit van uw huidige installatiesysteem en de manier van werken kan veranderen als u de installatie aanpast voor uw nieuwe domotica.

Download Domotica Checklist 2015

Download en print de Domotica 2015 checklist van Offerspot om ervoor te zorgen dat u zeker kan zijn van uw domotica aankoop!

domotica download


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!