Een 9,6 voor het installeren van een Google Nest!

Mike avatar

Mike op 30-04-2015

Hoewel de Google Nest nog niet zo heel lang op de markt is, merken we dat er al veel Belgen zijn die het apparaatje in huis hebben. Dit geldt ook voor meneer Lyssens uit Herentals. Hij kocht het hippe apparaat online en zocht nu nog een goede installateur om het in zijn domotica te integreren. Dat is gelukt en hij gaf er een 9,6 voor!

nest installeren

Nest installeren in huis

De Google Nest is slimme thermostaat waarmee je de temperaturen in uw eigen woning kunt regelen. Dit kan volautomatisch. Dit sprak meneer Lyssens erg aan: "Ik was direct na het zien van de reclame gecharmeerd van de Nest. Het enige probleem was nadat ik deze besteld en ontvangen had: hoe ga ik deze installeren in mijn huidige domotica systeem?

Ik kwam al snel op de vindDomotica site uit en ze hebben me perfect geholpen aan een installateur!" Op 4 april kwam de opdracht van meneer binnen bij ons en al snel waren er enkele elektriciens die geïnteresseerd waren in dit stukje techniek. "Al snel kwam ik in contact met 2 elektriciens uit de buurt en beide kwamen langs met goede adviezen en scherpe prijzen. Uiteindelijk koos ik voor de elektricien die op zaterdag de klus kon klaren omdat ik dan zelf ook thuis ben."

Succesvolle installatie levert een 9,6 op!

"De installateur heeft de Nest perfect gemonteerd, afgewerkt en ingesteld. Ik ben echt zeer tevreden over dit alles. Het was de eerste keer dat ik via internet ging zoeken naar een vakman en dat is me zeer goed bevallen. De elektricien kwam aan de deur, had alles doorgemeten en berekend en op de afgesproken zaterdag alles geklaard. Zo moet het! Ik vind jullie service te gek en ben zeer tevreden met mijn Nest, dus.... een 9,6 is op z'n plaats!"


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!