Nest cam beveiligt uw woning

Mike avatar

Mike op 13-11-2015

De beveiliging van uw woning regelen via uw smartphone? Het kan met de nieuwe high tech beveiligingscamera van Nest. Lees er snel verder over!

Nest cam

De Nest Cam

Domotica bedrijf Nest, wat onderdeel uitmaakt van Google, heeft een nieuwe beveiligingscamera op de markt gebracht. De geruchten waren er al een tijdje, maar inmiddels ligt de Nest cam in de schappen.

Met de Nest cam worden beelden gemaakt met een maximale resolutie van 1080p in een kijkhoek van 130 graden. De beveiligingscamera kan daarnaast ook nog eens tot 8 keer zoomen, in het donker filmen en beschikt over een bewegingssensor.

In combinatie met een Android of iOs app is het mogelijk om de Nest cam vanaf afstand te bedienen en kunnen beelden naar de smartphone gestreamd worden. De app wordt regelmatig voorzien van nieuwe updates en functionaliteiten. Zo is het bijvoorbeeld inmiddels mogelijk om met de Nest app ook de slimme Nest thermostaat en de Nest protect, een slimme rookmelder, te bedienen.

Verder heeft de Nest cam ingebouwde WIFI en bluetooth functionaliteit en is er een magnetische standaard beschikbaar om de Nest cam aan de muur te bevestigen.

Update Nest Protect

Naast de slimme beveiligingscamera heeft Nest ook de tweede generatie Nest Protect rookmelder op de markt gebracht. De tweede versie is op een aantal fronten aangepast, waaronder een kleiner design, een nieuwe sensor en een verbeterde beveiliging. De Nest Protect bevat daarnaast ook een aantal nieuwe mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een vals alarm gemakkelijk uit te schakelen.

Nest Learning Thermostat

De Nest learning thermostat is al een tijd beschikbaar en inmiddels is Nest met een nieuwe update gekomen. Sinds versie 4.5 zijn er een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Zo stuurt de slimme thermostaat bijvoorbeeld een bericht wanneer het te koud wordt in de woning en zijn binnen de app rook- of koolmonoxidemeldingen te zien. De update is gratis beschikbaar voor zowel de eerste, als de tweede generatie Nest Learning Thermostat.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!