Slimme woning, 3 grote voordelen!

Mike avatar

Mike op 26-08-2015

Domotica wordt steeds populairder. Er worden de laatste jaren steeds meer ‘slimme’ huiselektronica verkocht en de top is nog lang niet in zicht. Dit is echter niet geheel onverwacht, want domoticasystemen zijn hét antwoord op onze steeds sneller veranderende samenleving.

Slimme woning
Deze systemen maken ons drukke bestaan een stuk aangenamer en goedkoper. U verdient uw investering in domotica namelijk snel terug dankzij allerlei energiebesparingen. En er zijn nog meer voordelen!

Domotica is comfort zonder moeite

Op en top comfort zonder daar ook maar iets voor te hoeven doen? Domotica komt deze belofte na. Hieronder enkele voorbeelden:

Apparaten op afstand besturen

U bent de oven vergeten uit te zetten? Geen enkel probleem, via uw app op uw telefoon zet u deze gewoon even uit.

Patronen herkennen

Domotica herkent patronen uit uw dagelijks leven en stemt hierop af. Lichten aan- en uitzetten, rolluiken naar beneden of boven of de verwarming aan- en uitzetten. Domotica regelt alles!

Automatisch sfeer creëren

Tijd voor een beetje tijd voor jezelf? Met domotica is dan met één druk geregeld. Gedimde lichten, een achtergrondmuziekje en de verwarming net wat hoger.

Maximale energie-efficiëntie

Doordat u uw woning automatiseert staat deze meteen garant voor maximale energie-efficiëntie. Uw verspilt niets meer. De lichten gaan automatisch uit, de temperatuur past zich aan en de wasmachine werkt alleen op de meest economische uren per dag. Al deze besparingen zorgen ervoor dat u de investering snel terugverdient.

Veilig wonen

Naast al het comfort en alle besparingen willen we uiteraard ook zo veilig mogelijk wonen. Ook daarvoor heeft domotica de oplossing: de slimme systemen simuleren uw aanwezigheid wanneer u niet thuis bent. De lichten gaan aan en uit, de tv springt zomaar aan, net alsof u thuis bent!

Voordelige aanschaf domoticasysteem

Domotica bespaart geld voor u, maar u kunt ook besparen op de aanschaf van een domoticasysteem. Door domotica offertes aan te vragen en te vergelijken kunt u tot wel 40% besparen.

Het aanvragen en vergelijken van offertes is snel, eenvoudig, gratis en bovendien geheel vrijblijvend. U kunt dus op het gemakje offertes vergelijken zonder dat u ergens aan vast zit. U beslist zelf of u achteraf met iemand in zee gaat.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!