Draadloos alarmsysteem

Een draadloos alarmsysteem zorgt voor een totale beveiliging in en rondom uw woning zonder dat hiervoor kabels door de woning hoeven te lopen.

Draadloos alarmsysteem

Voordelen van een draadloos alarmsysteem

Het voornaamste voordeel van een draadloos alarmsysteem is dat er geen bedrading aangelegd hoeft te worden om alles aan te sluiten. Het systeem werkt op batterijen die ongeveer zo'n drie jaar mee gaan. Ruim voordat de batterijen op zijn zal er een melding worden gegeven dat deze moeten worden vervangen.

Er kan altijd nog voor worden gekozen om het draadloos alarmsysteem verder uit te breiden, er kan eenvoudig een of meerdere extra melders worden toegevoegd. En mocht u in de toekomst gaan verhuizen, dan kan het alarmsysteem gewoon worden meegenomen en worden geïnstalleerd in de nieuwe woning.

Kosten draadloos alarmsysteem

De kosten voor een draadloos alarmsysteem zullen afhangen van het type systeem en ingebouwde functies. Over het algemeen kunnen draadloze alarmsystemen in twee categorieën worden verdeeld: draadloze basis systemen en draadloze uitgebreide systemen. Daar waar een basis systeem vaak bestaat uit een centrale, een bewegingssensor en een afstandsbediening, heeft een uitgebreid systeem meerdere sensoren en daarnaast uitgebreidere beveiligingsopties.

Prijzen voor een basis draadloos systeem variëren tussen de €150 - €350. Prijzen voor een draadloos uitgebreid systeem kunnen variëren tussen de €400 - €800.

Een extra domotica aanvulling in het kader van veiligheid zou trouwens eens videofoon kunnen zijn. Hiermee wordt het mogelijk om te controleren wie er voor de deur staat door middel van videobeeld en spraak.

Draadloze alarmsystemen vergelijken

Wilt u graag een draadloos alarmsysteem laten plaatsen? Dan is het slim om hiervoor offertes van diverse domotica bedrijven uit uw regio met elkaar te vergelijken. Door offertes te vergelijken bent u in staat om eenvoudig te kiezen voor de specialist en de domotica met de voor u meest voordelige prijs-kwaliteit verhouding.

Vergelijk hier gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes van bedrijven uit uw regio en bespaar op uw draadloos alarmsysteem!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze domotica specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde domoticabedrijven.
Omdat u van meerdere domotica bedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw domotica!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de domotica klus uiteindelijk laat uitvoeren door een specialist. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.