Honeywell thermostaat

De Honeywell thermostaat 'Round Connected', is een op internet aangesloten ronde thermostaat, die met een draairing direct bediend kan worden en daarnaast ook via een app op de smartphone bediend en geprogrammeerd kan worden.

Honeywell thermostaat

Hoog gebruiksgemak en energiebesparend

De Honeywell thermostaat is beschikbaar in twee versies, een voor de modulerende Opentherm ketels en een voor klassieke aan-uit ketels. Via de app van Honeywell kan de thermostaat op afstand worden bediend en is het ook mogelijk om programma's aan te maken. De aangemaakte klokprogramma's worden lokaal in de gateway opgeslagen. Dus ook al mocht er (tijdelijk) geen internet verbinding beschikbaar zijn, blijven de programma's toch beschikbaar.

De thermostaat zelf biedt echter geen mogelijkheid om programma's op aan te maken of te wijzigen, dit kan dus alleen via de app. Honeywell heeft hier bewust voor gekozen om zo de thermostaat zelf zo simpel mogelijk te kunnen houden.

De Honeywell thermostaat biedt een hoger gebruiksgemak en volgens Honeywell kan de thermostaat daarnaast zorgen voor een energiebesparing van zo'n gemiddeld 22%. Zo kan de thermostaat op korte termijn worden terugverdiend.

Een andere slimme thermostaat die populair is, is de Nest thermostaat van Google.

Honeywell thermostaat vergelijken

Wanneer u van plan bent om een Honeywell thermostaat aan te schaffen en te laten installeren, dan is het hiervoor slim om offertes te vergelijken van diverse domotica installateurs uit uw regio. U kunt zo eenvoudig vergelijken op prijs en kwaliteit en zo kiezen voor de voordeligste installateur.

Vergelijk hier geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes van installateurs uit uw regio en bespaar op uw domotica!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze domotica specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde domoticabedrijven.
Omdat u van meerdere domotica bedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw domotica!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de domotica klus uiteindelijk laat uitvoeren door een specialist. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.