KNX domotica

KNX is dé wereldwijde erkende standaard voor domotica, ook wel huisautomatisering genoemd. KNX is eigenlijk een communicatieprotocol dat kan worden gebruikt om apparaten en installaties te koppelen en te automatiseren.

KNX domotica
Het gaat hierbij om diverse installaties. Van verlichting tot zonwering, van ventilatie tot beveiliging maar ook audio en video, slimme meters en rolluik motoren. Waar al deze installaties vooraf onafhankelijk van elkaar functioneerden en bestuurd werden, kunnen deze nu met een KNX domotica systeem centraal worden bestuurd en ook slim op elkaar inspelen.

Meerdere domotica communicatievormen combineren

De system integrator realiseert via het KNX-protocol verbindingen die kunnen verlopen via aparte buskabels, maar ook via ethernet, powerline (elektriciteitskabels) of draadloze frequenties. Omdat al deze communicatievormen via één standaard te combineren zijn, ontstaat er feitelijk voor iedere situatie en voor iedere koppeling een passende oplossing. Daarnaast werkt KNX ook zonder problemen samen met diverse andere internationale protocollen, denk hierbij aan Enocean, BACnet, DMX en Dali.

KNX domotica vergelijken

Wilt u graag KNX domotica laten installeren? Dan raden we u aan om hiervoor offertes te vergelijken van diverse domotica specialisten bij u uit de regio. U kunt deze zo eenvoudig vergelijken op prijs en kwaliteit en op die manier een keuze maken voor de specialist die het beste aansluit op uw prijs- en kwaliteitswensen.

Vergelijk hier gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes en bespaar op uw KNX domotica!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze domotica specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde domoticabedrijven.
Omdat u van meerdere domotica bedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw domotica!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de domotica klus uiteindelijk laat uitvoeren door een specialist. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.