Nest thermostaat

De Nest thermostaat is een zogenaamde slimme thermostaat die zichzelf kan programmeren. Hierdoor vormt deze zich geheel automatisch naar het levenspatroon van de gebruiker aanpassen en er zo van zorgen dat de woning op de juiste momenten op de juiste temperatuur is.

Nest thermostaat
Met de Nest thermostaat zult u dus 's morgens niet in de kou opstaan en 's avonds thuis komen in een heerlijk warm en behaaglijk huis. Op de momenten dat u niet thuis bent zorgt de thermostaat er geheel automatisch voor dat de verwarming lager of zelfs helemaal uit geschakeld wordt.

Energie sparen met een slimme thermostaat

Een verwarming zou gemiddeld op een energierekening zo'n 65% voor zijn rekening nemen. Volgens Nest zou daar met de thermostaat nog zo'n 13 tot 29% op kunnen worden bespaard.

Doordat de thermostaat uitgerust is met een bewegingssensor, een luchtvochtigheidssensor en drie temperatuursensoren kan deze zich perfect op het dag- en nachtritme van de gebruiker aanpassen. De temperatuur in huis wordt zo efficiënt mogelijk ingesteld, zodat de cv-ketel niet onnodig lang aan zal staan.

Bovendien wordt er met het blaadjes icoon op de thermostaat aangegeven wanneer er een temperatuur wordt gekozen die lager is dan het gemiddelde, en er dus energie wordt bespaard.

Nest thermostaat laten installeren

Wilt u graag een Nest thermostaat laten installeren? Het is dan aan te raden om hiervoor offertes van diverse domotica bedrijven te vergelijken. Door bij verschillende bedrijven aanschaf en installatie prijzen van de Nest te vergelijken kunt u eenvoudig zien waar u het voordeligst uit bent.

Vergelijk hier geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes en bespaar op uw Nest thermostaat of andere domotica systemen!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze domotica specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde domoticabedrijven.
Omdat u van meerdere domotica bedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw domotica!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de domotica klus uiteindelijk laat uitvoeren door een specialist. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.