Rolluik motor

Met een rolluik motor kan een rolluik eenvoudig elektrisch worden bediend. Steeds vaker wordt er gekozen voor elektrische rolluiken, niet zo heel gek ook want het is natuurlijk erg comfortabel.

Rolluik motor

Voordelen van elektrische rolluiken

De rolluik motor die zorgt voor de aandrijving van het rolluik, ook wel buismotor genoemd, wordt volledig weggewerkt in de oprolbuis van het rolluik. De keuze voor een rolluik motor heeft een aantal fijne voordelen:

Eenvoudige bediening

Met de binnenmotor wordt het openen en sluiten van het rolluik erg gemakkelijk. Deze kan op diverse manieren worden bediend. Er kan worden gekozen voor een:

Sleutelschakelaar: waarbij het rolluik wordt bediend door een sleutel om te draaien
Draaischakelaar: waarbij het rolluik wordt bediend door een draaiknop die op de muur bevestigd wordt
Tijdklok schakelaar: waarbij het rolluik op automatisch op bepaalde tijden kan worden geopend en gesloten

Extra veilig

Met een rolluik wordt het inbrekers een stuk lastiger gemaakt om binnen te dringen. Daarnaast kan er tot wel 20% worden geprofiteerd op uw verzekeringspremie. Door te kiezen voor een rolluik met een anti optilvenster wordt het onmogelijk om het rolluik op te tillen.

Een andere domotica toepassing in het kader van veiligheid is een draadloos alarmsysteem. Hiermee zorgt u voor een totale beveiliging in en rondom uw woning zonder dat hiervoor kabels door de woning hoeven te lopen.

Minder slijtage

Doordat het rolluik met een rolluik motor zeer gelijkmatig wordt bediend, zal de slijtage minder zijn. Door de gelijkmatige bediening zal ook het geluid bij bediening van het rolluik aanzienlijk minder zijn.

Rolluik motoren vergelijken

Wilt u graag een elektrische rolluik laten plaatsen of uw rolluik laten voorzien van een rolluik motor? Vergelijk hiervoor dan offertes van verschillende domotica specialisten uit uw regio. Door goed te vergelijken kunt u eenvoudig kiezen voor de specialist met de meest voordeligste prijs-kwaliteit verhouding. Zo laat u gemakkelijk domotica installeren tegen een scherpe prijs!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze domotica specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde domoticabedrijven.
Omdat u van meerdere domotica bedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw domotica!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de domotica klus uiteindelijk laat uitvoeren door een specialist. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.